This is me

Marion van der Wielen en ik ben de drijvende kracht achter Perfectionista Supports. Ik vind het geweldig om ambitieuze ondernemers optimaal te ontzorgen, ondersteunen en adviseren zodat zij kunnen doen wat ze het allerliefste doen waardoor hun bedrijf naar een hoger niveau wordt getild.

Organiseren, regelen en plannen zijn mijn tweede natuur en zorgvuldigheid staat bij mij hoog in het vaandel. Als multifunctionele duizendpoot houd ik van afwisseling en denk ik altijd in mogelijkheden. Ook ben ik een doorzetter die pas stopt wanneer het gevraagde resultaat behaald is.

Wanneer jij met mij samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat ik jouw taken, projecten en evenementen met de grootste zorg afhandel. Het geeft mij een goed gevoel om jou te ondersteunen waar nodig en zo samen meer rust en groei te creëren in jouw bedrijf. Omdat ik maar liefst 18 jaar ervaring heb als ondernemer, begrijp ik de uitdagingen waar jij voor staat als geen ander.

Door mijn inlevingsvermogen en klantgerichtheid kan ik een hoog niveau van service bieden aan jou, je medewerkers, collega’s en klanten. En dankzij mijn veelzijdigheid kun je voor de meest uiteenlopende zaken bij mij terecht.

Mijn ondersteuning is volledig online, wat betekent dat je geen fysieke werkplek voor mij hoeft in te richten, geen reiskostenvergoeding of werkgeverslasten hoeft te betalen en mijn feestdagen, vakanties of ziekteverlof zijn ook niet voor jouw rekening.

Of je nu langdurige ondersteuning nodig hebt of mij liever inhuurt op projectbasis. Support zoekt voor het organiseren van een evenement of hulp kunt gebruiken bij wekelijks terugkerende taken. Een voorkeur hebt voor mijn tijdelijk bijdrage of liever een vast aantal uren per maand met mij samenwerkt.

I got you!

Ik geloof dat een persoonlijke aanpak en goede communicatie van groot belang zijn voor een succesvolle samenwerking. Daarom nodig ik jou van harte uit voor een Meet & Greet Call via ZOOM zodat ik alles kan horen over jouw ondernemersavontuur, ambities en dromen. Wie weet kunnen we onze krachten bundelen en jou en je bedrijf nog verder laten bruisen.

“Be happy with what you have,
while working for what you want”